Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Choose language

Choose language

  • Svenska
  • English

Vi känner inga gränser…

Vad?

Salinder Språkservice översätter texter av alla slag och för många olika ändamål. Vi arbetar med tekniska, kommersiella, juridiska, vetenskapliga, kulturella, reklamrelaterade och allmänna texter.
Förutom av företag, näringsliv och institutioner utnyttjas våra tjänster också av privatpersoner - till exempel vid adoptionsärenden, för ansökningar till tjänster och studier utomlands eller vid fastighetsköp i utlandet.
Dessutom korrekturläser, granskar och justerar vi tidigare översatta texter och vi står ständigt till tjänst med vår expertis.
Vi har specialiserat oss på att översätta till och från de stora europeiska språken, självfallet också de nordiska och slaviska. Vi har dessutom mångårig och omfattande erfarenhet av översättning till och från andra, mer exotiska språk. Fråga oss bara, vi klarar det mesta!

Vi har egna in-house översättare men också ett brett och finmaskigt nät av högt kvalificerade översättare över hela Sverige, förutom naturligtvis infödda språkexperter utomlands. Samtliga våra medarbetare väljs ut med största omsorg och testas kontinuerligt med avseende på färdighet, snabbhet, skärpa etc. En bredare kunskapsbas, en högre allmän kompetens och en minimering av kostnaderna medför att vi kan erbjuda ett arbete av högsta kvalitet, i rätt tid, på marknadsmässiga villkor och till konkurrenskraftiga priser.